Jisses vilken bra dag det var igår!

Hej!
 
Igår hade vi på Åter-VINNARE UF vår andra bytesdag! Vi fick in över tusen klädesplagg och stämningen var på topp hela tiden. Längtar verkligen till den tredje bytesdagen nu, det är så roligt att se folk fynda och även se säljarna få ut sina kläder. Superkul!
 
Denna gång satsade vi som sagt på något nytt också - fika! Det visade sig faktiskt vara väldigt populärt. Vi serverade sockerkaka, olika småkakor, veganska(och där med också mjölkfria) chokladbollar. Även kaffe, te och saft fanns att köpa! Jag tror vi gick runt 300kr i vinst på det men är osäker, det kändes i alla fall bra att ha något vinstgivande vid sidan om!
 
Inför nästa mässa ska vi nog marknadsföra lite mer att det finns fika, till den här bytesdagan blev det mest en imupulshandling, men en bra sådan! :D
 
Här är en bild från bytesdagen, precis innan försäljningen öppnade. Alla kläder var på plats och vi fixade med det sista.
 
 
Under det lugna skedet av försäljningen. Vi hade ett band som spelade skön musik medan alla shoppade, och som ni ser är flera fikabord upptagna!
 
/Matilda, kommunikationsansvarig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Clara Danelid, Matilda Larsson & Madeleine Wickström. Sofia Eriksson saknas på bild.



NÄSTA BYTESDAG: Cykelbytardag, 21 april!!