Arbete med flyers

Publicerad 2013-03-27 13:00:00 i Allmänt,

På grund av att Media försvinner som linje på vår gymnasieskola så försvinner även maskiner som vi har brukat för att underlätta arbetet med alla flyers och affischer. T.ex. när vi ska klippa till dem. Så nu sitter vi och klipper för hand! Hard work work!


// Åter-VINNARE UF

Vinnare!

Publicerad 2013-03-26 20:24:49 i Allmänt,

Åter-VINNARE är vinnare på riktigt!
Under torsdagen i Sverige vann företaget första plats i tävlingen Hållbart företagande och andra plats i Bästa tjänst! Dessutom blev Madeleine en av Dalarnas bästa säljare.

Så nu när vi faktiskt är det bästa företaget i Dalarna inom hållbart företagande så ska vi till SM i början av Maj!

Låt planeringen och nervositeten starta!!



// Åter-VINNARE

International youth companies @ Danmark

Publicerad 2013-03-21 15:50:47 i Allmänt,

Nu har vi precis kommit hem från en heldag på Slotshavens Gymnasie. Först stod vi vid ett varsitt bord och lät lärare och elever komma fram och se vad vi gör. Det var riktigt roligt när så många kom fram och var intresserade över vad vi gjorde och de flesta tyckte att vi hade en bra idé!

Efter det höll respektive företag en presentation där man fick berätta lite mer ingående vad man gör. Vi var först. Det gick väldigt bra, tycker vi själva. Resultat över vilka företag som vann vilka tävlingar får vi reda på ikväll under den gemensamma middagen!


// Sofia, VD

Aktiviteter i Danmark och Sverige

Publicerad 2013-03-20 23:19:59 i Allmänt,

God afton! 

Just nu sitter jag och Clara i vårt rum på vandrarhemmen i Holbæk och planerar inför morgondagen när vi ska presentera vårt företag för danska, holländska och tyska människor. Känns nervöst att göra det på engelska, men det kommer nog att gå bra! Det har gått bra hittils den här veckan att kommunicera med de utländska eleverna. 
 
Samtidigt imorgon som vi gör detta, kommer Madeleine finnas på plats i Lugnets sporthall på Dalamästerskapsmässan. Hon kommer att bland annat sälja kläder och bjuda på godis. Gå gärna dit och säg hej, ställ frågor och visa stöd för oss i tävlingarna vi deltar i. 
 
// Sofia, VD

Nu är det mycket på gång

Publicerad 2013-03-17 11:10:20 i Allmänt,

Hej allihopa! Den kommande veckan är det mycket som händer.

Imorgon åker jag och Clara i väg till Danmark med tre andra delar från UF-företag i Falun för att träffa och möjligtvis kunna knyta kontakter med utländska företag. Det ska bli riktigt spännande.

På torsdag kommer den enda företagsmedlemmen som är kvar i landet att kämpa hårdare än hårdast för att bland annat försöka ta hem titeln Dalarnas bästa UF-företag, Bästa montern, med mera. Det här kommer att ske i Lugnets sporthall. Kom gärna dit och stötta oss! Det kommer att finnas begagnade kläder att köpa/återanvända och mycket annat.

Samtidigt som det här händer har vi en massa att planera inför Cykelbytardagen! Vi hoppas att i alla fall flyersdesignen, och som bäst ett par flyers, är färdigt vecka 13.


// Sofia, VD

Nu kör vi

Publicerad 2013-03-04 09:46:00 i Allmänt,

Nu är sportlovet slut så nu är vi riktigt taggade på att med våra återfunna krafter kunna satsa stenhårt på den kommande cykelbytardagen!
To be continued...

/ Sofia, VD

Clara Danelid, Matilda Larsson & Madeleine Wickström. Sofia Eriksson saknas på bild.


NÄSTA BYTESDAG: Cykelbytardag, 21 april!!



RSS 2.0